fbpx

Atomic Wallet – Uputstvo za podešavanje i aktivaciju promocije

Atomic Wallet - Uputstvo za podešavanje i aktivaciju promocije

Ovde ćete pronaći detaljno uputstvo kako da podesite svoj Atomic novčanik za kriptovalute i preuzmete aktivnu promociju
1.) Preuzimanje i instalacija

Prvi korak jeste da preuzmete Atomic Wallet novčanik i da ga instalirate na svoj uređaj, to možete uraditi putem sledećeg linka:

2.) Kreirajte svoj novčanik, izaberite šifru i zapišite semensku frazu

Otvoriće vam se prozor na kojem ćete moći da odaberete da napravite novi novčanik ili da povratite svoj prethodni novčanik pomoću semenske fraze od 12 reči, odaberite da napravite novi novčanik:

atomic wallet uputstvo i promocija

Nakon što ste kliknuli da napravite novčanik otvoriće vam se prozor u kojem ćete izabrati željenu šifru:

atomic wallet uputstvo i promocija

Kada ste upisali željenu šifru, prikazaće vam se vaša semenska fraza od 12 reči:

Napomena: Semensku frazu bi trebali da čuvate na veoma sigurnom mestu gde je nikada nećete zaboraviti, jer bez ove semenske fraze ne postoji način kako da povratite svoj novčanik.

sta je semenska fraza

Kada kliknete NEXT, Atomic Wallet će vas pitati da li želite da pomognete razvoju njihove tehnologije tako što ćete anonimno slati greške i erore ukoliko se dogode, radi njihovog lakšeg popravljanja i poboljšanja Atomic Wallet usluge. Slobodan izbor je u pitanju i nije neophodno.

atomic wallet uputstvo i promocija

Čestitamo uspešno ste kreirali i aktivirali svoj novčanik za kriptovalute!
3.) Aktivacija i preuzimanje aktuelne promocije
Kada ste uspešno instalirali i podesili svoj novčanik, da biste preuzeli promociju potrebno je da kliknete na SETTINGS u donjem desnom uglu: atomic wallet uputstvo i promocija Nakon toga kliknućete na prozor pod nazivom AIRDROP. U ovom prozoru biće potrebno da unesete svoju email adresu i kod za promociju koju vam obezbeđuje Tech Sector 7:  

Kod za promociju: 17MYRPatomic novcanik uputstvo i promocija

Kada ste upisali svoju email adresu i kod za promociju biće vam poslat email sa linkom na koji trebate da kliknete kako bi aktivirali ovu promociju. Takođe imate opciju da delite svoj link za preporuku svojim prijateljima za dodatne nagrade putem Atomic Wallet novčanika.

atomic wallet airdrop guide tutorial

Čestitamo uspešno ste aktivirali promociju!

Hvala na pažnji! Ako vam je ovo uputstvo pomoglo slobodno nas zapratite na nekoj od socijalnih mreža ili nam pošaljite svoje mišljenje putem kontakt formulara! Čak i najmanji znak pažnje zna nekada puno da znači! Sve najbolje vam želi Tech Sector 7!

sr_RSSR_RS