fbpx

Biljni proizvodi iz Srbije, spoj tradicionalne recepture i magične prirode!

Kompanija Limes se bavi proizvodnjom prirodnih proizvoda na bazi lekovitog bilja sa Stare Planine. U asortimanu imamju oko 100 proizvoda iz oblasti:

  • 1. kozmetike,
  • 2. sredstava za ličnu higijenu,
  • 3. sredstva za kućnu higijenu,
  • 4. čajeva,
  • 5. jastuka.

Tradicija duga 20 godina omogućila im je titulu najstarije domaće firme na Balkanu koja posluje po sistemu mrežnog marketinga na teritorijama: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, a od skoro i na teritoriji Bugarske, Slovenije i Slovačke.

Proizvodni i poslovni kompleks kompanije Limes nalazi se na ekološkoj lokaciji u podnožju Stare Planine. Bosiljak i neven su najzastupljeniji sastojci u njihovim proizvodima a ove biljke neguju na njihovim plantažama.

U samom srcu Limesa nalazi se dragoceni izvor vode na dubini od 185m u ekološkom području, koji dodatno uvećava kvalitet proizvoda.

Nosioci su Međunarodne zlatne nagrade za kvalitet koja im je dodeljena u Parizu. Proizvodni proces se svakodnevno usavršava novim mašinama i tehnologijama kao i obučenim radnim kadrom.

Pored korišćenja ekoloških proizvoda, njihov sistem pruža mogućnost dodatne zarade i uštede po principu: kupi – probaj – preporuči – zaradi.

– Čuvajte Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice, sa prirodnim proizvodima koji su spoj tradicionalne recepture i magične prirode…

Ekstrakti  bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma lekovite i cenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa.

Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka,  Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo,što ih čini posebnim.

Ali ne verujte da će se ovde zaustaviti, želje i mogućnosti su im da ulože maksimalne napore da Kompanija i dalje napreduje i raste, šireći se na zemlje u okruženju pa i dalje.

https://www.instagram.com/biljna.oaza/

Pored korišćenja zdravih proizvoda koji čuvaju Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice, usput možete i da zaradite.

Limes posluje po sistemu multi level marketinga, odnosno po sistemu:

KUPI – PROBAJ – PREPORUČI

Vrlo je jednostavno, koristeći naše proizvode možete uštedeti i ostvariti pravo na dodatne akcije, a uz to ukoliko preporučiti Vašim prijateljima, možete napraviti svoj tim, odnosno biznis i krenuti sa njima na putu ka uspehu.

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Poređaj Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Voleli bi da čujemo vaše mišljenje, prokomentarišite!x
()
x
sr_RSSR_RS