fbpx

Da li će uspeti da promene internet? Pogledajte novi hrabri BRAVE pretraživač i njihovu borbu za oslobađanje interneta

Ponosni smo što predstavljamo budućnost interneta, pogledajte najinovativniji način pretraživanja Interneta bez oglasa, istovremeno štiteći vašu privatnost! Surfanje internetom nikada nije bilo brže i sa manjom potrošnjom memorije. Kao što je navedeno na službenoj web stranici Brave, njihov pregledač je mnogo brži od Chroma, zadržavajući mogućnost da podržava Chrome dodatke!

Bez brige ukoliko koristite telefon više nego računar jer Brave podržava sve operativne sisteme Windows, macOS, Linux, Android, i iOS.

Tako da takodje možete uživati u svim funkcijama čak i na svom mobilnom telefonu!

Zaslužujete bolji Internet.

Brave Official Website

Ponovo smo zamislili šta bi trebalo da bude pregledač.  

Sve započinje vraćanjem snage. Dobijate neusporedivu brzinu, sigurnost i privatnost , blokirajući reklame koje vas prate. Zaradite nagrade izborom naših oglasa koji poštuju privatnost stim takođe pomažete izdavačima da vrate svoj pravičan deo prihoda od Interneta.

Brave Official Website

Brave je započeo kao investicija kreirana od strane BAT (Basic attention Token) kripto-valute. Sada broji više od 8 miliona korisnika koji uključuju tvorce sadržaja i pristalice sadržaja! Dok čitate ovaj članak, taj se broj sigurno povećao za mnogo više korisnika!

basic attention token BAT

Da li ste kreator sadržaja kome treba dodatni novac? Ili ste pristalica i / ili redovni čitalac bilo kog internetskog sadržaja?

Budite plaćeni ležernim pretraživanjem interneta ili kreiranjem omiljenog sadržaja!

Cilj mu je direktno povezivanje mrežnih autora, stvaralaca sadržaja, umetnika, igrača, u osnovi svakoga ko stvara i gleda sadržaj putem interneta. Naime daje ljudima koji stvaraju mogućnost da direktno primaju donacije od svojih gledalaca i pristalica u vidu BAT (Basic attention token) valute. Gledaoci i pristalice imaju mogućnost da na lokaciju ili na primer svom omiljenom youtube vlogger-u pošalju određenu količinu tokena . Uključujući opciju da se mesečna donacija tokena može podesiti, takođe možete postaviti ograničenje broja tokena koji želite davati mesečno.

U redu, pa kako zapravo možete zaraditi novac ležernim surfovanjem po internetu? Možda se pitate ..

Ne samo da Brave pregledač blokira sve vrste reklama, kolačiće, tragače, internetske pratioce, oglase koji ometaju privatnost. Takođe dolazi sa mogućnostima zarade ako se odlučite da se vama prikazuju reklame koje poštuju vašu privatnost i rade na samo na bazi Brave pretraživača. Izborom da budu prikazani samo Oglasi koji se prikazuju direktno preko Brave pregledača automatski ćete zaraditi 70% iznosa plaćenog za oglas koji će vam biti prikazan! U osnovi vam se plaća pažnja!

Blokiranjem AD-ova, kolačića i tragača na vašem pretraživaču brzine idu do neba!

Samo kratak spisak funkcija uključuje:

  • Brave Shield (Hrabri štitnici) (Sposobnost blokiranja svih oglasa i skripti koji je moguće uključiti/isključiti)
  • Nerealna brzina učitavanja web stranica
  • BLOKIRA ČAK REKLAME NA YOUTUBE (ovo će se većini svideti jer ne vole da slušaju ništa osim svoje omiljene muzike, od sada to postaje moguće potpuno besplatno)
  • Zaradite BAT Tokene tako što pravite kontent
  • Mogućnost direktnih donacija vašim omiljenim kreatorima
  • Zaradjujete BAT tako što gledate kontent na internetu
  • Ugrađeni TOR Browser
  • Mobilna verzija browsera vam donosi youtube plejbek dok vam je ekran telefona isključen
  • Konstantno imate uvid u statistiku blokiranih reklama i sačuvanog vremena tokom vašeg surfovanja internetom.

Hrabri partnerski program takođe bi mogao da zanima kreatore sadržaja koji bi se možda želeli prijaviti.

Nedavno je Brave najavio ulaganje u Affiliate Program od 1 milion dolara, što bi sigurno moglo učiniti da mislite da u svom pregledaču vide sjajnu budućnost. Naime svaka osoba koju upućujete na Hrabra dobit će vam određenu količinu BAT-a (osnovni tokeni za pažnju)

Sistem preporuka je podeljen u 5 grupa zemalja, od kojih je svaka grupa određena za određeni iznos BAT-a po potvrđenoj upotrebi pregledača u periodu od 30 dana.

Iako pomoću novog Brave pregledača ćete sigurno takođe naići na mnogo drugih funkcija koje nisu navedene u ovom članku. Ovo tek mali deo onoga što je Brave i njihova ideja zapravo predstavljaju.

Zaista neverovatno iskustvo napravljeno za savršenstvo! Preuzimanjem Brave pregledača pridružićete ćete se milionima kreatora i korisnika interneta koji su već instalirali novi pregledač, a podržavajući pokret podržavate i naš nezavisni web portal! Dakle, napred, preuzmite i testirajte, ako se ne zaljubite u njega kad ga počnete koristiti .. pa onda .. svaka čast 🙂 Bićete prvi , jer svaka osoba koja je instalirala nikad više nije otvorila Google Chrome …!

Počnite da koristite Brave već danas i videćete razliku

Instalacija je prilično jednostavna u par klikova ćete instalirati svoj novi pretraživač i imaćete mogućnost da sve opcije iz prethodnog prebacite tako da transfer bude što bezbolniji.

Preporučujemo da vam pomogne neko ipak ko zna barem malo engleski, prilikom nameštanja funkcija, čim bude video i on će najverovatnije da počne da koristi Hrabri Pretraživač! Srećno surfovanje !

Podržite nas u borbi za istinskim informacijama i za slobodu interneta

Kliknite sliku Brave ispod da biste preuzeli i isprobali novi pregledač!

Support Tech Sector 7 by downloading Brave

Takođe možete podržati ovu borbu tako što ćete podeliti ovaj članak sa svojim prijateljima na Facebook-u!

To možete uraditi klikom na podeli koji se nalazi par redova ispod!

NOVO! Opširniji opis Brave Browser misije i uputstva za podešavanje sistema za reklame i nagrade:

Autor: Tech Sector 7

Pretplati se
Obavesti o
guest
1 Comment
najnoviji
najstariji najviše reakcija
Poređaj Feedbacks
Vidi sve komentare
1
0
Voleli bi da čujemo vaše mišljenje, prokomentarišite!x
()
x
sr_RSSR_RS