fbpx

DigiByte Core Wallet

DigiByte Core Wallet

Deskripcija:

DigiByte je više od brze digitalne valute. To je inovativni blockchain koji se može koristiti za digitalnu imovinu, pametne ugovore, decentralizovane aplikacije i sigurnu autentifikaciju.

Šta DigiByte čini jačim od drugih?

DigiByte je brzo rastući blockchain otvorenog koda kreiran krajem 2013. godine, a objavljen početkom 2014. godine. Nakon 6 godina razvoja razmišljanja unapred, DigiByte je postao jedan od najsigurnijih, najbržih, najdužih i najcentralizovanijih UTXO blockchaina koji trenutno postoje.

Pošto je DigiByte totalno decentralizovan block-chain on svoj sistem gradi nezavisno od drugih kompanija i sve njihove funkcije se plaćaju u obliku DigiByte valute.

DigiByte Core novčanik vam omogućava da bez ikakvih posrednika držite na sigurnom svoju DigiByte valutu. 

Naime ovaj novčanik podržava samo skladištenje DigiByte valute i ni jedne druge.

Šta je ustvari Core Wallet novčanik:

Core novčanik prilikom instalacije skida na vaš računar kompletnu istoriju transakcija svih DigiByte ikad odrađenih stoga on pruža najsigurniji i najbezbedniji način za skladištenje. Dok drugi novčanici uvek moraju da vrše proveru preko npr. Ethereum block-chain’a oni vam za tu funkciju naplaćuju određeni iznos u obliku poreza na transakciju. Međutim svaka transakcija odrađena putem DigiByte Core novčanika je potpuno besplatna i decentralizovana.

Takođe da napomenemo da prilikom isplate ili razmene vaše DigiByte kriptovalute ipak ćete morati da se pozabavite sa trećim licem ili putem nekog od drugih softverskih razmena/novčanika koji podržavaju tu opciju, a ima ih mnogo koji su već napravljeni samo za DigiByte.

Trenutno su osposobljeni načini za razmenu uživo preko mobilnih telefona, kupovina putem WooCommerce online prodavnica i mnogo drugih.

Misija je da se DigiByte toliko raširi da u budućnosti nećete imati uopšte potrebu da menjate DigiByte za neku drugu valutu nego ćete određeni servis, uslugu, pa čak i namirnicu u prodavnici moći da platite pomoću DigiByte kriptovalute.

Ovo su neke od značajnih prednosti DigiByte block-chain tehnologije:
Zaista decentralizovan:

DigiBite nikada nije bio finansiran preko ICO-a ili značajne količine prethodno iskopanih kriptovaluta. Ne postoji direktor ili kompanija koja kontroliše blok DigiByte. To je projekat vođen od strane volontera i globalne zajednice.

Veća sigurnost:

DigiByte koristi 5 kriptografskih algoritmova i prilagođavanje poteškoća u realnom vremenu da spreči zlonamernu centralizaciju rudarstva i fluktuaciju snage hash-a. Jedan od njih je Odocrypt koji se menja na ASIC otpornost svakih 10 dana.

Veća brzina:

Blokovi za rudarenje DigiByte javljaju se na svakih 15 sekundi što je 40 puta brže od Bitcoina i 10 puta brže od Litecoin-a. Rana primena SegWit-a i blok-rigidnost omogućavaju do 1066 transakcija u lancu u sekundi uz zanemarljive troškove.

Više informacija moći ćete da pročitate u našem kompletnom objašnjenju o DigiByte block-chain tehnologiji
Napomena: Prilikom instalacije skinuće vam se na računar k0mpletna block-chain istorija DigiByte, koja u trenutku pisanja ovog teksta iznosi 20GB +/-
sr_RSSR_RS