fbpx

Metamask Wallet

MetaMask Wallet

Deskripcija:

MetaMask je kripto-novčanik i pristupnik block-chain aplikacijama putem ekstenzije u vašem pretraživaču.

Kupujte, čuvajte i šaljite tokene širom sveta:

Dostupan kao ekstenzija za pregledač i kao mobilna aplikacija, MetaMask vam daje trezor za ključeve, sigurnu prijavu i novčanik za tokene – sve što vam je potrebno za upravljanje digitalnom imovinom.

Istražite svet Block-Chain aplikacija:

MetaMask pruža najjednostavniji, ali najsigurniji način povezivanja na aplikacije zasnovane na block-chain tehnologiji. Uvek imate kontrolu kada komunicirate na novom decentralizovanom webu.

Posjedujte svoje podatke:

MetaMask generiše lozinke i ključeve na vašem uređaju, tako da samo vi imate pristup svojim nalozima i podacima. Uvek birate šta treba da delite i šta treba da držite privatno.

Značajne karakteristike:
Podržani pretraživači i uređaji:
Brave, Chrome i Mozzila Firefox
Android, uskoro iOS podrška..
 
Brz i lak način da pristupite svakoj block-chain aplikaciji na internetu:

Otprilike minut će vam trebati da podesite MetaMask, mada to može zavisiti od toga koliko ste spremni da kopirate i verifikujete 12-rečnu semensku frazu koja kontroliše vaše račune. Ova fraza je vrlo važna, pa vas ohrabrujemo da je zapišete na sigurno mesto pre upotrebe računa za bilo šta ozbiljno!

Funkcioniše isto kao i regularan novčanik:

MetaMask radi sve što i Ethereum novčanik, kao što je upravljanje kriptovalutama, ERC-20 tokenima i ERC-721 kolekcijama, ali takođe vam omogućava interakciju sa aplikacijama koje omogućavaju mnogo više stvari jednostavnim kao i korišćenje određenih web stranica.

Započnite svoj put u kripto svet bez kriptovaluta:

MetaMask odlično funkcioniše kao sistem za prijavljivanje, kao i menadžer kriptovaluta, mnogim web lokacijama i aplikacijama nisu potrebne kriptovalute za pokretanje.

Sigurnost:

MetaMask nudi različite nivoe sigurnosti. Privatni podaci se u potpunosti generišu na vašem računaru, čineći vaše račune bezbednim od hakera kao i vaš računar. To takođe znači da za razliku od tradicionalnih web usluga, MetaMask ne može da vam pomogne da vratite lozinku ili osnovnu frazu. Skladištenje rezervne kopije semenske fraze je od suštinske važnosti, jer je to jedino što može da obnovi vaš nalog. ‍

Za dodatnu sigurnost, MetaMask podržava hardverske novčanike poput Ledger i Trezor. Hardverski novčanik može da zaštiti sredstva čak i u slučaju hakovanja računara, čineći MetaMask jednom od najsigurnijih dostupnih opcija.

MetaMask Tim:

Aaron Davis Osnivač, Dan Finlai Vodeći programer, Kevin Serrano People Ops, Thomas Huang QA Engineer, Rachel Cope Dizajner proizvoda, Dan Miller Softverski inženjer, Christian Jeria Dizajner proizvoda, Randi Brito Support Engineer, Erik Marks Softverski inženjer, Ibrahim Taveras QA Engineer, Jason Lee Biz Dev & Community, Omna Toshnival Menadžer proizvoda, Jacob Cantele Sektor menadžer proizvoda, Mark Stacei Programer, David Pazdan Menadžer tehničke podrške, Jenni Pollack Programer, Vhimarrh Vhitbi Programer, Vincent Eli Istraživač i programer, Esteban Mino Softverski inženjer, Etienne Dusseault Softverski inženjer, Ricki Miller Programer

Uputstva za podešavanje i korišćenje MetaMask novčanika:

Ukoliko se odlučite da korisite ovaj novčanik za kriptovalute detaljna uputstva i objašnjenja za podešavanje i korišćenje ćete pronaći klikom na dugme ispod:

Uskoro više informacija i uputstvo...
sr_RSSR_RS