fbpx

Tech Sector 7 ChangeNOW [ČPP] Često Postavljana Pitanja

Tech Sector 7 ChangeNOW Razmena - Često postavljana pitanja

Ovde ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja u vezi Tech Sector 7 ChangeNOW razmene kriptovaluta
 • Da li se moram registrovati da bih koristio ChangeNOW?

  Da bi mogli da koriste ChangeNOW, korisnik ne mora da kreira bilo kakav nalog.

  Međutim, postoje i neki izuzeci.

  ChangeNOW koristi automatizovani sistem upravljanja rizikom da proveri sve transakcije. Svaki slučaj će se razmatrati pojedinačno. Prema evropskim AML direktivama, propisima KYC-a i zahtevima platforme, od vas ćemo tražiti da date na skeniranje svoj lični dokument koji važi u vašoj zemlji, kao i neke dodatne informacije o poreklu sredstava.

  Rizici da se ovako nešto desi su minimalni.

  Svi dokumenti koje možete da dostavite tokom KYC / AML procedura ChangeNOW, šifriraju se i čuvaju u specijalizovanom sigurnom skladištu onoliko dugo koliko to zahtijeva zakon. Garantujemo da ih neće prodati ili deliti sa bilo kojom trećom stranom, isključujući potencijalne zahteve organa za sprovođenje zakona.

  ChangeNOW ne podržava pranje novca ili druge ilegalne aktivnosti; prema tome, usluga ne zaključuje nikakve poslovne ugovore sa pojedincima ili poslovnim subjektima koji su uključeni ili se sumnja u takve aktivnosti.

  U slučaju da klijent iz određenih razloga ne želi otkriti svoj identitet i odbije dostaviti dokumenta, postupak KYC / AML smatra se neuspešnim i deponovana sredstva se zatim vraćaju na adresu (ili adrese) sa koje su bile poslate za razmenu, oduzimanjem mrežnih naknada, u roku od 24 sata. Zatim ChangeNOW zadržava pravo na crnu listu ove adrese (ili adresa), čineći ga (ili njih) neprihvatljivim za buduće razmene.

 • Kako funkcionišu razmene sa Fiksnom stopom?

  Nakon što ste odabrali razmenu sa Fiksnom Stopom, kreirate razmenu pregledate vaše detalje i pritisnete da se odobri. Imate 20 minuta da položite svoja sredstva za razmenu; za to vreme garantujemo da se stopa neće ni na koji način promeniti. Dobićete tačan iznos koji vam je prikazan.

 • Koja je razlika između razmene sa Fiksnom Stopom i Klasične?

  Tokom realizacije svaka transakcija može imati svoj jedinstveni kurs zbog fluktuacija marketa, uslova na tržištu i mrežnih naknada. Kurs se može promeniti u bilo kojem trenutku; kao rezultat, možda ćete dobiti više ili manje nego što ste mislili da hoćete.

  Primena razmene sa Fiksnim kursom dovodi nas do stvaranja male rezerve koja jamči vašu sigurnost od kolebanja kursa.

  To je uključeno u kurs koji ćete videti na početku razmene, bez drugih naknada. Zbog rizičnih stopa koje preuzimamo fiksna stopa može se razlikovati od stope klasičnog protoka. Međutim, to našim kupcima daje poverenje u iznos koji će dobiti.

 • Šta je Fiksna Stopa razmene kriptovaluta?

  Kripto razmena sa fiksnim kursom je razmena koja se vrši po istom kursu koji se prikazuje klijentu na početku razmene, bez obzira na naknadna kolebanja kursa. U nekim slučajevima, razmene sa fiksnom stopom imaju niži kurs, ali moguće je i suprotno.

 • Šta je Klasična Stopa razmene kriptovaluta?

  Klasična razmena kriptovalute se vrši po trenutno najprofitabilnijem kursu na tržištu. Očekivani kurs je trenutni kurs koji ćete dobiti. Međutim, tržište kriptovaluta je vrlo nestabilno i to biste trebali uzeti u obzir. Tokom klasične razmene kursa, svaka transakcija može imati svoj jedinstveni kurs zbog kolebanja cena, uslova na tržištu i mrežnih naknada. Kurs se može promeniti u bilo kojem trenutku; kao rezultat, možda ćete dobiti više ili manje nego što ste mislili.

 • Šta se dešava ako pošaljem kriptovalutu koja nije podržana?

  Ako pošaljete kriptovalutu koja nije podržana na ChangeNOW , nažalost, nećemo biti u mogućnosti da garantujemo povrat. Imajte to na umu kako biste bili sigurni da su vaša sredstva u svakom trenutku sigurna.

 • Koji je minimalni iznos za razmenu na ChangeNOW?

  Ne postoji maximalna granica za razmenu kriptovaluta na ChangeNOW-u. Međutim, postoje minimalne granice, one se razlikuju za svaku kriptovalutu i kreću se od ~ 1,7 do 20 dolara. Radimo na snižavanju minimalnih iznosa za sve kriptovalute dostupne na ChangeNOW razmeni. Ako je depozit koji ste poslali niži od minimalnog iznosa razmene, neće biti u mogućnosti da se završi razmena i garantovan vam je povrat vašeg novca.

 • Koliko vremena je potrebno da se transakcija realizuje?

  Transakcije na ChangeNOW obično traju od 5 do 30 minuta. Ako vašoj transakciji treba više vremena, to može biti posledica različitih problema:

  • DDoS napadi. Nažalost, takvi problemi se dešavaju povremeno, ali mi smo uvek rado da vam pomognemo i rešimo bilo koja pitanja;
  • Ažuriranja za kriptovalute. Moguće je da se sistem ažurira i trenutno su onemogućene neke kriptovalute. Čim ih ponovo uključimo, odmah ćete dobiti sredstva;
  • Block-chain je preopterećen. Previše transakcija čeka da bude uključeno u block-chain, a i vaša može da sačeka svoj red. Ponekad ćete možda morati sačekati još malo.

 • Koje naknade postoje tokom razmene?

  Proces razmene kriptovaluta sastoji se od mnogo različitih koraka, a tokom tih koraka naplaćuju se različite naknade.

  Ovo su moguće naknade

  • - mrežna naknada za depozitnu transakciju iz novčanika klijenta;
  • - mrežna naknada za prenos kovanica našem dobavljaču likvidnosti;
  • - naknade za trgovanje koje naplaćuju naši provajderi likvidnosti;
  • - mrežna naknada za slanje zamenjenih sredstava kupcu.

  Naknade se razlikuju u zavisnosti od valute i iznosa razmene. Za svaku razmenu, ChangeNOW pronalazi najbrži i najisplativiji način za obavljanje razmene. Za nas je ključno da konačni iznos koji dobijete bude što je moguće bliže proceni.

 • Zašto se krajnji iznos sredstava razlikuje od početnog?

  Potrebno je nešto vremena da se obrade transakcije. Zbog velike volatilnosti kriptovaluta, brzina je presudna, međutim, konačni kurs može se razlikovati i u pozitivnom i u negativnom pravcu. Ono što garantujemo je najbolji kurs u samom trenutku razmene. Ukoliko želite da budete sigurni u iznos koji ćete dobiti pri razmeni preporučujemo da odaberete Fiksnu Stopu razmene

 • Kako mogu otkazati transakciju?

  Blockchain operacije su nepovratne. Ako se sredstva pošalju, transakciju niko ne može otkazati. Zato preporučujemo da temeljno proverite sve detalje transakcije pre nego što pošaljete sredstva bilo kome, uključujući nas ili bilo kome drugome.

 • Koliko brzo će se moja transakcija obraditi?

  Brzina obrade kreće se od oko dva do dvadeset minuta, zavisno od vremena koliko je potrebno da se blok obradi u mreži. Većina narudžbina obrađuje se za samo nekoliko minuta. Ako je transakcija velika (više od 1 BTC ili ekvivalentno), obrada može potrajati malo duže, u zavisnosti od veličine vaše transakcije i kapaciteta bloka. Zahvaljujemo se našim revolucionarnim algoritmima za trgovanje najvišim brzinama razmene na tržištu.

 • Zašto da vam verujem?

  Kreiran od strane tima iskusnih programera blockchain tehnologije, ChangeNOW je potpuno siguran servis - bez registracije. To omogućava našim klijentima da izbegnu identifikaciju ili finansijsku krađu. Na tržištu nudi najbolje cene jer koristi samo pouzdane platforme za trgovanje kriptovalutama.

 • Kako funkcioniše ChangeNOW?

  ChangeNOW sistem je integrisan na više platformi za trgovanje kriptovalutama, uključujući Binance, Bitfinek, Huobi i OKEx. U trenutku trgovine, sistem bira najbolji kurs na tržištu u datom trenutku i nudi vam razmenu.

 • Šta je ChangeNOW?

  ChangeNOW je jednostavna i brza usluga instant razmene kriptovaluta. Ne morate se registrovati i vršite razmene bez ikakvih ograničenja. Brzo će razmeniti više od 170 kriptovaluta za vas bez naplate dodatnih ili skrivenih naknada.

 • sr_RSSR_RS