fbpx

Živimo u uzbudljivim vremenima. Putin i Trump protiv novog svetskog poretka: Poslednja bitka!

Nepoznato što nas očekuje pred svima je i uzbudljivo i zastrašujuće. Dugoročno uzbudljivo, ali kratkoročno prilično zastrašujuće. Sva carstva na kraju umiru i mi smo u terminalnoj fazi Novog svetskog poretka koji se neće oporaviti od ruskog ruleta koji su igrali, jer im je Vladimir Putin predao napunjen pištolj i povukao obarač.

Poslednjih nekoliko nedelja stavili su sve na mesto za poslednju bitku. Postoji toliko različitih činjenica i događaja, levo i desno, i trudiću se da učinim sve što mogu da ostanem metodičan u ovom komplikovanom izlaganju. Ja se već tri nedelje borim sa ovim člankom zbog sulude količine dodatnih detalja koje pruža svaki dan. Možda je bio pogrešan trenutak prestanka pušenja, ali uživam u dobrom izazovu.

Pad dolara

Potrebno je malo konteksta. Koncept Novog svetskog poretka jednostavno je želja nekolicine međunarodnih bankara koji žele ekonomski i politički da vladaju čitavom planetom kao jedna srećna porodica. Započeo je 1773. iako je prošao kroz značajne promene tokom godina, ali koncept i cilj nisu promenili ni mrvicu. Na nesreću za njih, međunarodnim bankama koje pljačkaju planetu američkim dolarom od 1944. godine sada preti hiperinflacija, jer se njihova štamparska mašina godinama okreće kako bi pokrila apsurdnu potrošnju za održavanje naftnih i resursnih ratova koje su u konačnici svi izgubljeni. Kako bi sprečili ovu nadolazeću hiperinflaciju, oni su pokrenuli virusni napad na četiri zemlje (Kinu, Iran, Italiju i sada Sjedinjene Države) kako bi širili paniku među stanovništvom, uz dragocenu pomoć svojih sramotnih medija. Iako se ovaj virus korone ne razlikuje od bilo kojeg novog virusa koji napadaju ljude svake godine, medijska zastrašivanja su potisnula ljude da se dobrovoljno izoliraju kroz strah i teror. Neki su izgubili posao, kompanije bankrotiraju, panika je stvorila berzu pada koja je ispraznila novčanike i osušila imovinu, rezultirajući sa nekoliko triliona virtualnih dolara s tržišta kako bi se oslobodio pritiska na valutu.

Za sada sve ide kako treba, ali sve drugo je pošlo po zlu u ovom očajnom i krajnjem banzaiju. Vrhunski virolog na planeti je potvrdio da su Kinezi koristili hlorokin sa spektakularnim rezultatima za lečenje pacijenata, a zatim je poboljšao svoj čarobni napitak dodavanjem pneumoničnog antibakterijskog sredstva zvanog azitromicin i spasio svojih prvih 1000 slučajeva, ali jedan. Donald Trump je odmah nametnuo isti tretman borbom protiv vlastite Federalne uprave za lijekove, koju je kupila i bila u vlasništvu duboke države. To je prisililo sve medije da razgovaraju o čudesnom eliksiru dr Didiera Raoulta, potpisavši nalog za smrt zbog našeg poverenja u sve zapadne vlade, njihove medicinske agencije, Svetsku zdravstvenu organizaciju i medije koji su pokušavali da unište reputaciju besprekornog lekara, a istovremeno su izmislili « opasne nuspojave »gotovo uvredljivog leka koji se 60 godina koristi za lečenje malarije. Nedaleko u Nemačkoj, međunarodno hvaljeni dr. Volfgand Vodarg primetio je da je nastala panika potpuno beskorisna, jer ovaj virus nije ništa drugačiji od ostalih koji nas pogađaju svake godine. Ovo je bila neverovatna pobeda Trumpa i opšte populacije na društvenim medijima, koji su zajedno izložili patološke laži službenih kanala komunikacije svake države Novog svetskog poretka. De facto, kredibilitet ovih marionetskih vlada nestao je u vazduhu, a iz oka oluje Italija će sigurno izaći iz EU odmah nakon krize, što će pokrenuti domino efekat kroz sve zemlje EU i članice NATO-a.

Prijatelji moji, globalizam je mrtav i spreman za kremiranje.

Kopanje ponora

Međunarodni bankari nisu to mogli videti 1991. godine, kada su dominirali na 95% planete nakon pada Sovjetskog Saveza. Činilo se da ništa ne može zaustaviti njihovu krajnju misiju da ostvare svoj orvellovski san: uništiti nekoliko zemalja na Bliskom Istoku, proširiti Izrael i dobiti potpunu kontrolu nad svetskim tržištem nafte, poslednjim delom njihove slagalice na kojoj su radili čitavog veka, počevši od Balfurove deklaracije 1917. godine.

Kada je Vladimir Putin optužen za Rusiju, nije bilo naznaka da će se ponašati bolje od pijanca kojeg je zamenio. Bivši oficir KGB-a izgledao je kao izbor više vođen nostalgijom, a ne ideologijom, ali Putin je imao mnogo više imovine za njega nego što je prvi put sreo oči: domoljublje, humanizam, osećaj za pravdu, lukav mah, genijalan prijatelj ekonomije po imenu Sergej Glazjev koji je otvoreno prezirao Novi svetski poredak, ali pre svega, on je utelovio reinkarnaciju davno izgubljene ruske ideologije potpune političke i ekonomske nezavisnosti. Nakon nekoliko godina provedenih na isušivanju ruske močvare od oligarha i mafije koju je njegov prethodnik spoticanja ostavio u tragu praznih boca, Vlad je zasukao rukave i počeo raditi.

Pošto su njegovi protivnici tokom 250 godina pljačkali planetu kolonizacijom osiguranom vojnom dominacijom, Vlad je znao da mora početi izgradnjom nepobedive vojne mašine. I jeste. Izmislio je različite vrste hipersoničnih raketa koje nije moguće zaustaviti, najbolje odbrambene sisteme na planeti, najbolje elektronske sisteme ometanja i najbolje avione. Zatim, kako bi se osigurao da nuklearni rat neće biti opcija, smislio je stvari od kojih se prave noćne more, kao što su Sarmat, Posejdon i Avangard, koje su sve nezaustavljive i sposobne da unište bilo koju zemlju po pitanju nekoliko časova. Sa novim i neporedivim arsenalom mogao je da porazi bilo koju NATO silu ili bilo koga od njenih punomoćnika, kao što je to učinio počevši od septembra 2015. u Siriji. Dokazao je svakoj zemlji da je nezavisnost od bankarskog sistema novog svetskog poretka sada stvar izbora. Putin ne samo da je pobedio u sirijskom ratu, već je dobio podršku mnogih zemalja novog svetskog poretka koje su odjednom prebacile strane shvativši koliko je nepobediva Rusija postala. Na diplomatskom nivou, takođe je dobila moćnu Kinu sa svoje strane, a zatim je uspela da zaštiti nezavisne proizvođače nafte kao što su Venecuela i Iran, dok su lideri poput turskog Erdogana i Muhammad Ben Salman iz Saudijske Arabije odlučili da stanu na stranu Rusije, koja nije „držim najbolju poker ruku, već čitav špil karata.“

Zaključujući da Putin sada kontroliše celo moćno tržište nafte, nezaobilazni energetski resurs koji podmazuje ekonomije i vojske, dok NATO bankari mogu samo da gledaju, bez ikakvih sredstava da ga vrate. S neverovatnim rezultatima koje je Putin postigao u poslednjih pet godina, Novi svetski poredak odjednom izgleda kao kuća od karata koja će se uskoro srušiti. Carstvo banaka je smrtno bolesno pet godina, ali sada je na morfijumu, jedva shvatajući šta se dešava.

Tragedija i nada

Pošto nema nade za početak Trećeg Svetskog Rata koji je unapred izgubljen, poslednji banzai je izašao iz grmlja u obliku virusa i usled toga, i medijskog stvaranja lažne pandemije. Glavni fokus je bio izbegavanje katastrofalne hiperinflacije humorne mase američkog dolara koju više niko ne želi, kako bi imali vremena da primene svoju kripto-valutu iz virtuelnog sveta, kao da hronično neuspešni bankari i dalje imaju legitimitet da nastave da kontrolišu naše zalihe novca . Iz prve se činilo da bi plan mogao uspeti. Tada je Vladimir izvadio svoj revolver za pokretanje ruskog ruleta i bankari su mu pritiskali mozak.

Sazvao je sastanak sa OPEP-om i ubio cenu nafte odbijanjem da smanji rusku proizvodnju, uzimajući barel ispod 30 dolara. Bez ikakvog razmišljanja i sigurno još manje kajanja, Vladimir je ubio skupu zapadnu proizvodnju nafte. Fed i druge centralne banke morali su ponovno ubrizgati sve dolare sa tržišta kako bi se izbegli pad i konačna katastrofa. Naši dragi bankari za sada nemaju rešenja.

U međuvremenu, Trump je takođe uperio prst u gangstere koji su nosili kravate. Dok su mediji izbegavali hlorokvin koji je ubijao koronu, staru pilulu osmišljenu za izlečenje malarije, Trump je FDA nametnuo upotrebu ovog leka za spašavanje pacijenata zaraženih SAD-om. Mediji nisu imali drugog izbora osim da započnu razgovor o tome, što je pokrenulo lančanu reakciju: glavni direktori farmaceuta otpušteni su jer su upravo izgubili ugovor o vakcinaciji, zemlje poput Kanade izgledale su kao genocidne budale zbog toga što nisu koristile jeftine i uvredljive lekove, dok je jedna najgroznija krivična dela vlade izložena u punom svetlu: Makronova vlada je u januaru 2020. proglasila da je hlorokvin štetan i suzdržala njegovu upotrebu, samo nekoliko nedelja pre izbijanja lažne pandemije!

Ruski rulet je popularna igra zapadnih vlada ovih dana.

U subotu, 28. marta, Rusija je objavila svoj vlastiti brend za ublažavanje korone, zasnovan na čarobnom napitku dr Raoulta. Još jedan kozački udarac, ovaj put u veliku farmu jugularne vene, dok većina zapadnih zemalja sada mora da primenjuje lečenje lekara ili da se suoči sa štopovanjem ruske pilule koja sprečava da spasi svog građanina. Putin se ovih dana bavi spasilačkim poslovima: u poslednjoj nedelji marta poslao je 15 vojnih aviona napunjenih lekarima i zalihama direktno u Severnu Italiju, nakon što je Češka republika blokirala avion za pomoć iz Kine. Saznaćemo da se evropske zemlje plaše da će Kina ili Rusija pronaći istinu u regionu Lombardije, gde ljudi ne umiru od korona virusa, već verovatno od smrtonosnog koktel hibrida iz dve ranije vakcine za meningitis i grip, koje su im bile ubrizgane u odvojenim kampanjama vakcinacije.

Zaključak

Rekao sam ranije da svakodnevica donosi neverovatne vesti. Pa, u nedelju, 29. marta, najstresnije vesti od svih pale su poput tone cigle na društvenim mrežama: zatvoreni gledatelji saznali su da je Trump preuzeo kontrolu nad Federalnim rezervama, a time se sada bave dva predstavnika državne blagajne. Od svih ludih vesti u poslednjih mesec dana, ova je daleko najbolja i najšokantnija. Nakon tri godine na vlasti, Trump je konačno ispunio svoje predizborno obećanje o uklanjanju privatnih banaka iz američkih javnih poslova, okončavši tako vek iskorištavanja američkih građana. On je zloglasnu Blackrock investicijsku grupu počeo da kupuje važne korporacije za Fed, što znači da nacionalizuje komade ekonomije, a istovremeno izbegava pad tržišta implicirajući važne privatne investitore u sporazum.

Najvažniji i najoštriji odvažni potez dolazi u ključnom trenutku i suočava nas sa spoznajom da su Vladimir Putin i Donald Trump ujedinjeni i odveli čovečanstvo na raskršće novog svjetskog poretka i slobode. Kao što sam već ranije rekao, mislio sam da će se svet duboko promeniti između 2020. i 2024. godine, jer će ovo biti poslednje 4 godine ova dva heroja u političkoj moći njihovih naroda.

Novi svetski poredak je suočen sa dve najmoćnije zemlje na planeti i ova lažna pandemija sve je promenila. Pokazalo je koliko su očajni bankari, a ako ne želimo završiti sa nuklearnim bojevim glavama koje lete u oba smjera, Putin i Trump sada ih moraju zaustaviti.

Zaustavite BIS, Svetsku banku, MMF, Evropsku centralnu banku, EU, NATO, sada.

Naš svet neće biti savršen, ali uskoro bi mogao postati mnogo bolji.

Uskrsno vaskrsenje dolazi.

Pomaže Bog, i neka pravedni pobede!

Ažurirano 15.04, dodatan snimak koji je zatrpan na internetu i nemoguće ga je pronaći

Pogledajte ceo snimak kada se Tramp obratio globalistima u osinjem gnezdu pod nazivom “Al Smith“ večera:

Hvala svim mojim prijateljima borcima za istinu iz Amerike, posebno hvala Doug_yankeesfan za video materijal koji je nemoguće pronaći na internetu jer su ga lažne vesti iseckanim snimcima zakopali.

Autor: orientalreview.org
Izvor: orientalreview.org

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Poređaj Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Voleli bi da čujemo vaše mišljenje, prokomentarišite!x
()
x
sr_RSSR_RS